Snäll säljare

Känner mig lite sjuk sen ett par dagar tillbaka så idag bestämde jag mig för att bara jobba halvdag och sen gå hem för att vila min hals och få bort min feber. Men jag är bara tvungen att visa detta underbara sminkbord som jag FICK igår av en underbar kvinna. Jag fotade hennes barndomshem men superfina gamla möbler som hon inte såg charmen i alls. Blir väl så om man vuxit upp med sakerna kanske. Men jag blev kär i detta fina bord och hon sa att hon hade tänkt skrota det så jag kunde gärna få det. JAAAAA, tack! Så himlans glad hon gjorde mig. Så jag får hämta det så fort huset är sålt. Hon har fler saker som ska slängas så jag och Johannes kanske kan få köpa lite grejer, ska höra med henne. Vi älskar ju att blanda gammalt med nytt. YEAH! Men nu måste jag bädda ner mig, är glad med hängig.



Kommentarer
Postat av: Hildur

Vilken härligt bord och vilken snäll kvinna som gärna ger bort det till någon som uppskattar det!

Trillade in på din blogg igår, men hit återvänder jag absolut fler gånger!

/Hildur

2009-06-16 @ 14:28:01
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: lisa

mon dieu! love it! hoppas du får plastblommorna också.

2009-06-16 @ 21:17:50
URL: http://lillymaria.blogg.se/
Postat av: din goa mams

krya på dig älskling! med dina bilder är jag tillbaka i min barndom!och nu först tycker jag att det är fint igen! Undrar var alla fina gamla grejer tagit vägen? NI HAR JU HITTAT EN HEL DEL IALLAFALL!

2009-06-16 @ 23:21:38
Postat av: Joxon

Men jag vill också ha! Köp en fin gammal byrå åt mig från den snälla tanten! Nytt hem ska ju inredas, ett hem som är bara mitt om exakt 12 dagar!! =D

2009-06-18 @ 02:23:13
URL: http://joxons.webblogg.se/
Postat av: krickelin-krickelin

Ny läsare här. Gillar sminkbordet massor. Lyllos dig.

Fina bilder är det verkligen här på din blogg, kommer tillbaks. :)

2009-06-18 @ 08:50:00
URL: http://krickelin-krickelin.blogspot.com
Postat av: Amelie

Vilket fint bord!

Jodå, det är rätt bra faktiskt. Klarar mig och umgås med vänner och sånt så ja inte sitter ensam hehe. Egentliga planen var fest i Båstad, men den fick ändras till fest på Råå istället. Dricka bubbel. Skåneland är ju dock inte så spännande så det är inte alltför mycket som händer egentligen. Är allt bra med dig finis? Saknar dig! Du får komma ner snart.

2009-06-18 @ 12:05:26
URL: http://dysmorfofobi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0