badpojke i båstad

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag uppdaterade mig. Luften står still inne på mitt kontor så jag har solat och badat på min lediga tid. Inte så dumt. Svårt att motivera sig att sitta framför datorn mer än man behöver när solen steker utanför fönstret. I lördags var jag i Båstad med familjen. Det var lagom mycket folk där nere, inte alls som under Swedish Open. (tennis-veckan) Vi kollade lite tennis och sen låg vi på  stranden och gottade oss. Min busiga och mysiga brorson Leon gjorde som vanligt dagen lite roligare och jag passade på att ta några härliga sommar-bilder på honom.
Jag ska inte ha semester förrän mitten av augusti men det gör mig inte så mycket alls, trots att vädret är som svensk sommar när den är som bäst. Jag är väldigt nöjd över att ha mig själv som chef och kan välja hur jag jobbar ganska fritt.
Så förhoppningsvis kan man klämma in några fler stranddagar under sommaren innan det är dags för vår California Road-trip. Fint!
lost and found

Nu var det längesen jag uppdaterade mig och det får nog vänta till imorgon men här kommer en cool fond-tapet som jag hittade på en vägg i en något sliten lägenhet idag. Den har suttit där i en herrans massa år men jag tycker den är riktigt cool. Lite sliten såklart men det gör inget. Saker har en förmåga att bli charmiga med åren.
Så kul att folk börjat hitta hit, ska börja uppdatera lite oftare. Nu när sommaren äntligen är här så kommer jag ha några extra timmar ledigt i veckan och då ska jag ägna lite mer tid till bloggen. Och givetvis skriva tillbaka på alla härliga bloggar.
Nu ska här sovas! Cheers!

Snäll säljare

Känner mig lite sjuk sen ett par dagar tillbaka så idag bestämde jag mig för att bara jobba halvdag och sen gå hem för att vila min hals och få bort min feber. Men jag är bara tvungen att visa detta underbara sminkbord som jag FICK igår av en underbar kvinna. Jag fotade hennes barndomshem men superfina gamla möbler som hon inte såg charmen i alls. Blir väl så om man vuxit upp med sakerna kanske. Men jag blev kär i detta fina bord och hon sa att hon hade tänkt skrota det så jag kunde gärna få det. JAAAAA, tack! Så himlans glad hon gjorde mig. Så jag får hämta det så fort huset är sålt. Hon har fler saker som ska slängas så jag och Johannes kanske kan få köpa lite grejer, ska höra med henne. Vi älskar ju att blanda gammalt med nytt. YEAH! Men nu måste jag bädda ner mig, är glad med hängig.Roliga timmen

Den här lägenheten plåtade jag för ett litet tag sedan i centrala Göteborg. Där fanns en härlig känsla och ägaren hade en massa rolig konst på väggarna. Många coola tavlor som han hade målat själv. Så himla kul när man kommer hem till folk som har städat och fixat iordning innan fotograferingen. Det underlättar otroligt mycket plus att man får inspiration från allt roligt runt omkring istället för att bara behöva fokusera på att plocka undan allt onödigt som ligger framme.


                                                                                                                                           © malin timfjord

Lönsboda

Är precis hemkommen efter att ha spenderat några härliga dagar i Lönsboda. Samhället ligger mitt i skånes skogar och är verkligen urmysigt. Här behöver man inte göra något, bara fika en miljon gånger om dagen och ha det fint. Vi hälsade på Johannes släkt och firade kusin Julias konfirmation. Vi åt och drack gott, solade och lekte med katter. J's kusin Andreas skejtar, som ni ser på bilden, så det blev att kräla lite på marken för att få en schysst vinkel. Det gick dock inte lika bra för J som stukade foten rätt illa efter en kvart. Men han var het så länge det varade. Haha.
Fler bilder kommer i veckan. Imorgon är jag tillbaka i jobb-rytm igen. Härligt det med.

© malin timfjord

RSS 2.0